Möt vår spanska partner TEOYLEO!

Inlägget gjort

Låt oss introducera our spanska partner TEOYLEO!

Varumärket TEOYLEO från Zaragoza, är känt för sin coola design och sina häftiga och färgglada mönster. De specialanpassar  produkter som barnvagnar, åkpåsar, väskor/skötväskor, napphållare och annat med sina egna lösningar och mönster. TEOYLEO har även en fysisk butik i Zaragoza, och därifrån sköter de också sin webshop. Förutom sina egna produkter, så har de handplockat ett antal andra leverantörers varor som säljs både i butiken och webshoppen. Vi är naturligtvis otroligt glada och stolta över att  TEOYLEO har valt att ha med vår barnsits i sitt sortiment under flera år nu.

Naomi & Eva at TEOYLEO says:

”We’ve been loving the super comfy and useful fabric high chairs for many years now, and so do our clients! We love Families-on-the-go, and our clients love useful products that make their lives easier”.

Vi på IN THE POCKET BABY gillar verkligen TEOYLEOs färgglada och uppfinningsrika mönster och speciellt den med de mexikanska döskallarna  – Rock n´ Roll!

Om du är i Zaragoza, passa på och besök deras butik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *