Resebloggare i farten!

Inlägget gjort

Katarina Söderberg är en svensk resebloggare med många års erfarenhet av att både bo utomlands och att resa till jordens alla hörn. På hennes blogg Kattas Betraktelser, kan man hämta både inspiration och tips inför kommande resor. Att det finns ett stort intresse även för fotografering, mat, vin och hönshållning går inte att ta miste på!

 

Katarina har även startat och driver Adlawan Elementary School i Bohol, Filippinerna. Mer information om det fantastiska projektet finns också i hennes blogg. Vi på IN THE POCKET BABY är glada över att ha kunnat lämna ett bidrag som har gått till skoluniformer till barnen. Det är obligatoriskt med skoluniform för  filippinska barn och alla familjer har inte råd med den extra kostnaden.

När Katarina inte är ute och reser, så tillbringar hon sin tid i de norra delarna av Sverige. De här härliga bilderna tog Katarina i skärgården utanför Piteå i vintras.

 

 

Mer inspiration för resor och äventyr hittar man hos Svenska Resebloggar, Sveriges största reseportal. Här finns det t.ex. många resebloggare som har bra tips om man skall resa med barn.

Möt vår spanska partner TEOYLEO!

Inlägget gjort

Låt oss introducera our spanska partner TEOYLEO!

Varumärket TEOYLEO från Zaragoza, är känt för sin coola design och sina häftiga och färgglada mönster. De specialanpassar  produkter som barnvagnar, åkpåsar, väskor/skötväskor, napphållare och annat med sina egna lösningar och mönster. TEOYLEO har även en fysisk butik i Zaragoza, och därifrån sköter de också sin webshop. Förutom sina egna produkter, så har de handplockat ett antal andra leverantörers varor som säljs både i butiken och webshoppen. Vi är naturligtvis otroligt glada och stolta över att  TEOYLEO har valt att ha med vår barnsits i sitt sortiment under flera år nu.

Naomi & Eva at TEOYLEO says:

”We’ve been loving the super comfy and useful fabric high chairs for many years now, and so do our clients! We love Families-on-the-go, and our clients love useful products that make their lives easier”.

Vi på IN THE POCKET BABY gillar verkligen TEOYLEOs färgglada och uppfinningsrika mönster och speciellt den med de mexikanska döskallarna  – Rock n´ Roll!

Om du är i Zaragoza, passa på och besök deras butik!